keskiviikko 20. tammikuuta 2016

HUVIVALTIO POWERPARKISSA NEUVOTELLAAN



Esittelyssä referenssikohteemme PowerPark

PowerPark on Suomen suurin vapaa-ajankeskus Pohjanmaan lakeuksilla. Taloustutkimus Oy:n mukaan PowerPark on myös vuoden 2015 Suomen paras vapaa-ajankeskus. 160 hehtaarin alueelta löytyy suosittu kokoperheen huvipuisto, upea ulkokartingrata, Euroopan suurin sisäkartingrata, monenlaisia majoitusmahdollisuuksia, ravintoloita ja paljon paljon muuta.

PowerPark tarjoaa myös kattavat palvelut ja tilat yritysten sekä yhteisöjen virkistys- ja kokoustoimintaan. Pääsimme uudistamaan kolme PowerParkin neuvottelutilaa. Bear-, Silver- ja Platina-neuvottelutilat saivat modernin ja viihtyisän ilmeen käsissämme. Silver- ja Platina-neuvottelutiloissa oli muunneltavuus erityisen tärkeää. Muutoksen jälkeen tilat voidaan muokata erilaisille ryhmille ja monenlaista käyttötarkoitusta varten. Bearin tapettiin sisustussuunnitelijamme Nina sai idean neuvotteluhuoneen nimestä. Bearissa uusittiin lattia ja seinät saivat uuden raikkaan maalipinnan. Neuvottelutuolit löytyivät Kinnarpsin valikoimista ja pöydän asiakkaat teettivät suunnitelmiemme mukaan. Silver ja Platina-neuvottelutiloissa maalattiin seinät ja uusittiin tekstiilit. Kaikki kalusteet löytyivät Kinnarpsilta. Myös kaikkien kolmen neuvottelutilan verhot asiakas hankki meidän kauttamme. 







"Mäkelä & Roos teki meille kokonaisvaltaisen suunnitelman kokoustilojemme päivittämisestä tähän päivään. Yhteistyö sujui mielestämme hyvin. Saimme valmiit suunnitelmat ja hinnan. Pääsimme itse vaikuttamaan kokoustilojen tekstiilien ja huonekalujen valintaan ja näin myös hintaan. 

Tilat ovat saaneet paljon kiitosta tyylikkäästä ja raikkaasta ulkonäöstä. Erityisesti neuvottelutila Bear on ollut monen mieleen ja kokoustilan karhu tapetti on kyllä huomattu useasti. Oma suosikkini on Neuvottelutila Silver. Sen värikkäät tuolit on hauska piristysruiske sillä useasti monet kokoustilat ovat melko konservatiivisiä ja värittömiä."              

Anne Marie Lauhasmaa, avainasiakaspäällikkö








www.powerpark.fi

Kuvat: Petteri Heittola Photography